PIRMDIENA,24.februāris

BROKASTIS  Četru graudu biezputra, ievārījums, kviešu maize ar  sviestu, tomātu.Tēja.

OTRĀS BROKASTIS 

PUSDIENAS Pupiņu zupa ar gaļu, rudzu maize. 
Ābolu sulas uzpūtenis, piens.
LAUNAGS Biezās ķirbju pankūkas, ievārījums. Tēja.
 

 OTRDIENA25.februāris

BROKASTIS Omlete, saldskābmaize ar sviestu, vārīto desu. Kakao dzēriens.
OTRĀS BROKASTIS Burkāns.
PUSDIENAS Griķi, strogonovs, vitamīnu salāti. 
Upeņu ķīselis, rīsi putukrējumā.

LAUNAGS Zivs zupa no heka filejas, graudu maize, sviests, siers.

 

TREŠDIENA, 26.februāris

BROKASTIS Mannā biezputra, sviets. Tēja.

OTRĀS BROKASTIS Kolrābis.

PUSDIENAS Kartupeļi, cūkgaļas teftelītis ar sarkano mērci, burkānu salāti ar krējumu, rudzu maize.

Rabarberu kompots. Banāns.

LAUNAGS Karstmaize ar siera salātiem. Tēja.

CETURTDIENA, 20.februāris

BROKASTIS Auzu pārslu biezputra, ievārījums.  Kafijas dzēriens.

OTRĀS BROKASTIS Ābols.

PUSDIENAS Makaroni ar vistas gaļu un dārzeņiem, biešu salāti.

Jogurts ar agļiem.

LAUNAGS Piena zupa ar rīsiem, kviešu maize ar kausēto sieru.

PIEKTDIENA, 28.februāris

BROKASTIS Kviešu maize ar sviestu, gaļas pastēti, tomātu. Tēja.
OTRĀS BROKASTIS  ābols.
PUSDIENAS Mājas soļanka, rudzu maize. Biezpiena deserts, ābolu sulas mērce.

LAUNAGS Dārzāju rosols, saldskābmaize. Ābolu-aveņu sulas dzēriens.

 

 

 

Ēdienkarti sastādīja: SIA "Vectēvs"