PIRMDIENA,30.marts

BROKASTIS  Makaroni ar sieru.Tēja.

OTRĀS BROKASTIS Piens.

PUSDIENAS  Griķi, malats gaļas mērce, svaigu kāpostu salāti.
  Rīsu biezputra ar upeņu ķīseli.
LAUNAGS Biezās pankūkas ar krējumu. Tēja.
 

 OTRDIENA,31.marts

BROKASTIS Biezpiens ar krējumu, graudu maize ar sviestu. Tēja.
OTRĀS BROKASTIS Burkāns.
PUSDIENAS Cūkgaļas un sakņu sautējums, marinēts gurķis rudzu maize.
Ābolu sulas uzpūtenis ar pienu.

LAUNAGS Kukurūzas pārslas ar pienu.Ābols.

 

TREŠDIENA,1.aprīlis

BROKASTIS Četru graudu biezputra, sviets.Tēja.

OTRĀS BROKASTIS Ābols. Piens.

PUSDIENAS Vārīti kartupeļi, kotlete, piena mērce, burkānu salāti.

Ābolu kompots. 

LAUNAGS Piena zupa ar pērļu grūbām. Graudu maize ar sviestu, desu.

CETURTDIENA,2.aprīlis

BROKASTIS Vārīta ola, kviešu maize ar sviestu, kausēto sieru. Kafijas dzēriens.

OTRĀS BROKASTIS Ābols.

PUSDIENAS Šķelto zirņu zupa ar kartupeļiem, rudzu maize.

Karamelizētu auzu pārslu deserts ar ābolu sulas ķīseli.

LAUNAGS Putraimu biezputra ar sviesta-krējuma mērci. Tēja.

PIEKTDIENA,3.aprīlis

BROKASTIS Mannā biezputra, kanēlis, cukurs. Tēja.
OTRĀS BROKASTIS Piens.
PUSDIENAS Frikadeļu zupa, rudzu maize. Vistas gaļas plovs, biešu salāti. Ābolu -aveņu sulas dzēriens.

LAUNAGS Kviešu maize ar kakao sviestu, graudu maize ar sviestu, gurķi. Ābolu sulas dzēriens.

 

 

 

Ēdienkarti sastādīja: SIA "Vectēvs"